Thursday Apr 20, 2023

#4: Een opgeruimde Tuin & Schuur

Deze editie (37 min) bespreken we hoe je een opgeruimde tuin en schuur kunt krijgen. Merendeel gebruikt zijn schuur als opslag in plaats als werkplaats. Maar, hoe wil jij je schuur gebruiken? En hoe kan je die zo optimaal inrichten? Hier vind je alle inspiratie en een concreet 5-stappenplan om aan de slag te gaan. Hieronder een aantal links die we bespreken in de episode:

Met dank aan….

We hebben deze episode opgenomen in Amstelveen. Met dank aan Marc Brouwer die het technisch brein is van deze creatie en ons de juiste weg op dirigeert.

Heb je een vraag of opmerking over deze podcast of wil je in contact komen met ons, stuur dan een email naar opruimbesties@gmail.com of dm’s ons via https://www.instagram.com/opruimbesties/

Wie zijn de Opruimbesties?

Welkom bij Opruimbesties, dé maandelijkse podcast over opgeruimd leven met een glimlach. Elke aflevering bespreken oplossingen om je huis opgeruimd te krijgen én te houden. Tips van experts en jouw liefdevolle stok achter de deur.

Meta Wielage (Professional Organizer bij OrganizeNow) en Eva Kolk (Marie Kondo Consultant bij Organized by Eva) zijn twee organizers & opruimspecialisten uit Amstelveen en omgeving. Ze hebben hun werk gemaakt van opruimen bij mensen thuis. Zodat zij meer plezier en vreugde in hun huis kunnen ervaren. Zij doen dit nu al een paar jaar vol plezier en raken niet uitgepraat over opruimen. En je bent van harte welkom om mee te doen.

Meta Wielage https://organizenow.nl/

Eva Kolk https://organizedbyeva.nl/

Opruimbesties https://www.instagram.com/opruimbesties/

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2022 All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20230822