Wednesday May 17, 2023

#5: Valkuilen in opruimen

Deze editie (45 minuten) spreken we over de valkuilen van opruimen. Een valkuil bij opruimen is eigenlijk een belemmerende gedachte die zorgt dat je niet vooruitkomt met opruimen of dat het soms ook niet lukt om te starten. En echt opruimen is besluiten nemen over al die dingen die je op zolder bewaard omdat je het lastig vindt om daar een besluit over te nemen. We bespreken we VIER valkuilen die je waarschijnlijk wel herkent.

Met dank aan....

Met dank aan Paulien, Lucy, Olivia, Miri en Roos voor hun bijdragen aan het begin. En alle lieve reacties via social media die ons weer hebben geïnspireerd tot deze episode.

We hebben deze episode opgenomen in Amstelveen. Met dank aan Marc Brouwer die het technisch brein is van deze creatie en ons de juiste weg op dirigeert.

Heb je een vraag of opmerking over deze podcast of wil je in contact komen met ons, stuur dan een email naar opruimbesties@gmail.com of dm’s ons via https://www.instagram.com/opruimbesties/

Wie zijn de Opruimbesties?

Welkom bij Opruimbesties, dé maandelijkse podcast over opgeruimd leven met een glimlach. Elke aflevering bespreken oplossingen om je huis opgeruimd te krijgen én te houden. Tips van experts en jouw liefdevolle stok achter de deur.

Meta Wielage (Professional Organizer bij OrganizeNow) en Eva Kolk (Marie Kondo Consultant bij Organized by Eva) zijn twee organizers & opruimspecialisten uit Amstelveen en omgeving. Ze hebben hun werk gemaakt van opruimen bij mensen thuis. Zodat zij meer plezier en vreugde in hun huis kunnen ervaren. Zij doen dit nu al een paar jaar vol plezier en raken niet uitgepraat over opruimen. En je bent van harte welkom om mee te doen.

Meta Wielage https://organizenow.nl/

Eva Kolk https://organizedbyeva.nl/

Opruimbesties https://www.instagram.com/opruimbesties/

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2022 All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20230822